Word jij soms ook gek van negatieve gedachten?

Word jij soms ook gek van negatieve gedachten?

Ik kan het niet..
Ik zie het niet..
Ik weet het niet..

Word jij soms ook gek van negatieve gedachten?

Gedachtes kúnnen bekrachtigend voor je werken, maar ze kunnen ook net zo goed vernietigend zijn. Helemaal als een negatieve gedachte  je overtuiging is geworden en dus hebt aangenomen als waarheid. Een overtuiging geloof je, voel je, leef je.

Is jouw overtuiging over jezelf, het leven of het verleden negatief, donker en zwaar? Dan zal je je ook gegarandeerd zo voelen. Dan zal je dit ook in je leven aantrekken. Het leven gaat jouw ‘voorspelling’ bevestigen, zodat je bijna niet meer anders kunt dan het als waarheid aannemen.

Het is een feit dat de een meer aanleg heeft voor negatief denken (en de bijbehorende gevoelens),  dan de ander. Niet iedereen beschikt van nature over een optimistische en positieve gedachtegang. Dus jezelf daar voor afwijzen, veroordelen en je er schuldig over voelen is niet nodig en trekt je juist verder de put in!

Gaat gelukkig zijn om het continue hebben van positieve gedachten?
Nee, absoluut niet! Iedereen heeft negatieve gedachten, zelfs positieve mensen. Het is echt niet zo dat iemand altijd positief denkt. Zo werkt het menselijk brein gewoonweg niet, dus je bent niet de enige!

Als je een realistisch doel wilt stellen is er wel iets anders dat belangrijk is, namelijk:
~Het ontdekken/ onderzoeken van je negatieve gedachten/ overtuigingen
~De keuze maken of je ze gelooft en tot waarheid maakt
~Er NIET tegen vechten

Discipline, doorzettingsvermogen en daadkracht
Wil jij negatief denken graag omzetten naar positief denken dan vraagt dat wel iets van je. Om er mee aan de slag te gaan heb je discipline, doorzettingsvermogen en daadkracht nodig. Allereerst om  te ontdekken en te erkennen dat je in een negatief gedachtepatroon terecht bent gekomen en vervolgens om je gedachten om te gaan zetten naar helpende/ bekrachtigende gedachten.

Negatief denken komt je zelfvertrouwen niet ten goede
Negatief denken zorgt juist voor extra spanning, stress, zorgen en twijfels. Het voorkomt dat je je goed voelt en kunt genieten van het leven. Wil je graag meer ontspannen en meer plezier in je leven? Dan hoeft je dat niet alleen te doen. Vraag nu gratis de “Gedachten zijn krachten sessie” aan, dan gaan we er samen mee aan de slag!

Meld je HIER snel en gemakkelijk aan!

Veel liefs,
Paola Milena

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *