Ik en de weegschaal

Ik en de weegschaal. Ik sta ik er comfortabel bij. Inmiddels tik ik door mijn zwangerschap de 66 kilo met een big smile aan. Ik moet toegeven dat de weegschaal is geleend, want die heb ik ooit de deur uit gedaan vanwege mijn obsessieve gedrag met mijn gewicht.

Ik en de weegschaal.
Zoals je ziet sta ik er comfortabel bij.
Inmiddels tik ik door mijn zwangerschap de 66 kilo met een big smile aan.
Ik moet toegeven dat de weegschaal is geleend, want die heb ik ooit de deur uit gedaan vanwege mijn obsessieve gedrag met mijn gewicht..

Dagelijks stond ik meerdere keren op de weegschaal en hield mijn gewicht nauwkeurig bij. Een, in mijn ogen, te hoog gewicht ging gepaard met afschuw en een enorm gevoel van falen. Als ik mijn eetbuien en dus ook mijn gewicht niet onder controle kon houden, dan moest ik wel een mislukkeling zijn. Regelmatig werd ik overmand door angst en verdriet. Hoe moest dit nu met mij verder? Ik was erg bang dat ik nooit meer uit de ban van eetbuien zou komen.

Ik zit nu weer rond het gewicht waarbij ik mijzelf destijds verafschuwde. En even werd ik weer geconfronteerd met met verleden. Ik voelde het risico dat deze zwangerschap me weer terug zou kunnen brengen naar een verstoord eetgedrag. In het begin kon ik niet sporten vanwege de misselijkheid, ik had enorme honger en kom natuurlijk steeds meer aan.

Gelukkig weet ik nu hoe ik daar mee om moet gaan en heb ik alles netjes onder controle kunnen houden. Ik zit heerlijk in mijn vel en ben trots op mijn buik en mijn gewicht. Mijn brein is nu zo getraind dat ik mij niet meer van mijn stuk laat brengen door destructieve gedachten, want ook al ben ik nu een positief mens, negatieve gedachten zijn er zo nu en dan nog steeds.

Negatieve gedachten zorgen voor extra spanning, angst, zorgen en twijfels. Het voorkomt dat je lekker in je vel zit en kunt genieten van het leven. Wil jij ook graag leren om gaan met negatieve gedachten? Grip krijgen op destructief gedrag? Dan zou ik jou daar heel graag bij willen helpen.
Vraag nu de gratis “Gedachten zijn krachten sessie” aan, dan gaan we er samen mee aan de slag!

Je kunt je HIER gemakkelijk aanmelden.

Tot gauw!

Liefs,
Paola Milena

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *