Make-up & zelfvertrouwen

Er zijn veel vrouwen die zich onzeker voelen over hun uiterlijk. Sterker nog: 51% van de vrouwen voelt zich ongelukkig als ze in de spiegel kijkt.

Met de juiste make-up kun je je vrouwelijkheid op een verzorgde manier kracht bij zetten. Hierdoor voel je je zelfverzekerder en straal je meer zelfvertrouwen uit. Ik heb het hierbij niet over dikke lagen. Je zal versteld staan van wat je met enkele tips en tricks al kunt bereiken!
Belangrijk vind ik ook de mindset achter het aanbrengen van de make-up en het verzorgen van de huid. Even de tijd nemen om voor jezelf te zorgen en jezelf ‘mooi te maken’ is een goede manier om meer waardering te krijgen voor wie je bent!

Soms kunnen omstandigheden (bv. zwangerschap, werk) zoveel van je vragen dat je jezelf even uit het oog verliest en dat je je alles behalve stralend voelt..
Ik streef er naar om het beste uit jou te halen. Om dit te bereiken is het belangrijk om goed in je vel te zitten. Als jouw uitstraling overeenkomt met wie je bent, dan ziet men direct jouw innerlijke schoonheid en kracht!

Wil je graag een ontspannen 1 op 1 make-up advies?  Dat kan!

Ik heb jarenlange ervaring met het opmaken van vrouwen vanwege een drogisterij/ parfumerie achtergrond. Daarnaast heb ik een visagie opleiding gevolgd. Maak een afspraak en in een uur voorzie ik jou van een volledige make-up. (60 min 25-, )
Je gaat met tips en tricks naar huis, zodat je thuis ook aan de slag kunt.

Visagie

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren