Meer zelfvertrouwen na een traject bij Pitt!

Als persoon maar ook als coach ben ik eerlijk, open en oprecht. Je zal in mijn traject veel liefde en herkenning ervaren, wat het gevoel geeft dat jij er helemaal mag zijn. Ik bied je een krachtige ondersteuning in jouw persoonlijke ontwikkeling naar meer zelfvertrouwen.

Door met jou (online) in gesprek te gaan en de juiste vragen te stellen ga jij jezelf beter leren kennen. Ik geef veel waardevolle, praktische adviezen die aansluiten bij jouw mogelijkheden. Na ieder gesprek zorgt een reflectieverslag voor ondersteunend materiaal en naslagwerk. Elk reflectieverslag bevat een opdracht/ oefening, zodat je ook tussentijds aan de slag kunt en je focus scherp houdt!

Ons traject duurt 6 weken waarin jij mijn volledige commitment krijgt. 6 weken lang ben ik er om jou te supporten, bekrachtigen en bemoedigen.

Om tijdens jouw traject innerlijke rust te ervaren vind ik het ook super leuk om voor jou persoonlijke ontspanningsoefeningen in te spreken. Er ontstaat meer rust, ruimte en focus die nodig is voor jouw unieke proces.

Oke, maar welk resultaat heb ik dan na zo’n traject?

Inzichten:
Door de juiste inzichten krijg je meer grip op jouw onzekere gevoelens. Je begrijpt waar jouw onzekere gevoelens vandaan komen en welke situaties die gevoelens extra triggeren.

Jij op nummer 1:
Je gaat beter voor jezelf te zorgen.
Je wordt minder streng voor jezelf en laat je perfectionisme steeds meer varen.
Je leert voor jezelf te kiezen en te vertrouwen op jouw eigen keuzes.
Je durft jouw grenzen beter aan te geven.

Ontdekken:
Je gaat ontdekken wat jou gelukkig maakt. Jouw wensen en verlangens worden helder en je leert daarbij welke waardes jij graag na wilt streven in jouw leven.

Zelfvertrouwen
Je hebt een positiever en realistischer zelfbeeld.
Je voelt je krachtiger en zelfverzekerder.
Je weet beter hoe je met emoties om moet gaan.
Je kunt beter met tegenslagen omgaan en accepteert jezelf meer.
Je voelt je waardevoller en weet dat je jezelf gelukkig mag maken op jouw manier.

En meer.. want iedere vrouw en situatie is uniek!

Ik hoop hiermee een helder beeld te hebben geschetst van het resultaat van een Pitt! traject. Het zal je dan ook niet verbazen dat het mijn passie is om vrouwen met een gezonde dosis zelfvertrouwen in het leven te zetten😉

Wil je graag meer weten? Stuur mij een pb, ik beantwoord je vragen graag!
Veel liefs,
Paola Milena

Wat doet een traject voor jouw zelfvertrouwen?

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *