Onzekerheid en de liefde

Op de post hoe ik aan mijn geweldig man kwam kreeg ik hele toffe reacties!

Deze reacties hebben mij tegelijkertijd ook aan het denken gezet over het proces van LIEFDE LEREN ONTVANGEN.

Want misschien klinkt mijn verhaal als een sprookje met een prins op het witte paard, maar het was een heel proces en ik wil wel graag een eerlijk beeld schetsen!

Want Erik ontmoeten bracht juist ook veel onzekerheden met zich mee. Ik heb vaak gedacht dat het te mooi was om waar te zijn, want de vorige keren had het nou eenmaal ook niet gewerkt.

Maar verrek deze man bleef en dát was ik niet gewend. Ik kende met name het gevoel van afwijzing en dát gevoel was vertrouwd geraakt. Ik moest echte liefde eerst nog leren ontvangen!

Maar wat doe je dan als iemand toch blijft? De boel proberen te saboteren, zodat je weer “gelijk” krijg in jouw overtuiging van afwijzing..

Maar gelukkig was er al enige zelfkennis en had ik hem voorbereid op mijn rare sprongen en de angst/ onzekerheid die daar achter zat.

Door vooral open, eerlijk én kwetsbaar te zijn in mijn onzekerheid en angsten groeiden we juist enorm naar elkaar toe.

Dus nee, het was geen wens die simpelweg uitkwam, ik (we) hebben daar hard voor gewerkt!

Dus echte liefde begint naast trouw zijn aan jouw wensen en verlangens ook met liefde LEREN ontvangen en KWETSBAAR durven zijn in je angsten en onzekerheden.

Juist omdat ik zelf enorm met mijn onzekerheden en de angst om niet goed genoeg te zijn heb gestruggled, is het nu mijn passie jou te helpen dealen met deze gevoelens. Ook voor jou is een leven vol (zelf-) liefde weggelegd! Stuur mij voor vragen of advies even een pb!

Veel liefs,
Paola Milena ♡

Over liefde leren ontvangen

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *