Over mij

Ik ben Paola Milena Dannenberg, dé vrouwencoach met pit. Met liefde zet ik mijn kennis, vaardigheden, talenten en levenservaringen in om jouw zelfvertrouwen een enorme boost te geven, zodat je innerlijke rust, vrijheid en geluk kan ervaren! Ik geloof in de kernkwaliteiten van vrouwen. De krachten om ons mooiste leven te leiden bevinden zich al in jouw kern, in jouw pit!

Ik ben er van overtuigd dat elke vrouw dromen, wensen en verlangens heeft. Met liefdevolle aandacht kan jij uit gaan bloeien tot een zelfverzekerde, krachtige vrouw.
Pit, lef en zelfvertrouwen zitten al in jou en ik help je heel graag om die eigenschappen aan te boren voor het bereiken van jouw doelen!

"Het is mijn passie om vrouwen met een gezonde dosis zelfvertrouwen in het leven te zetten!"

Ik ben dagelijks te vinden op Facebook, met blogs , vlogs en andere inspirerende posts. Alles wat voor mij werkt en meer wil ik namelijk graag met je delen.
Te gek als je mij volgt op Facebook of instagram!

Facebook

Instagram

 

Verder over mij

De zoektocht naar meer zelfvertrouwen en geluk  en de lessen die ik daarbij leerde hebben mij veel waardevolle ervaringen opgeleverd. Ik heb aan den lijve ondervonden hoe het voelt om jezelf even kwijt te zijn. Gevoelens van (faal-) angst, verdriet, onzekerheid en twijfels zijn mij niet vreemd. De levenslessen, therapieën en veel eigen research hebben mij gebracht waar ik nu ben; ik geloof meer in mezelf dan ooit! Na een coachopleiding te hebben afgerond, ben ik mijn hart gaan volgen en gestart met Pitt!

Klaar om jou te helpen bouwen aan meer zelfvertrouwen.
Innerlijke rust. Vrijheid. Geluk.
Heb jij de pit om de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen geluk?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren