Hoe je positieve gedachten kunt trainen bij onzekerheid!

Positief over jezelf denken én zelfvertrouwen voelen heeft veel met elkaar te maken, want hoe kun je zelfvertrouwen voelen als je jezelf steeds neer haalt met negatieve gedachtes?

Ik hing dus post-it notes op met bijvoorbeeld :
Ik ben waardevol
Ik ben genoeg
Ik hou van mijzelf

Zo hingen ze op mijn spiegel, maar ook binnen in het keukenkastje, de kledingkast en in de wc. Ik hielp mijzelf steeds de bekrachtigende gedachten te herinneren en herhalen.

Negatieve gedachtes over jezelf sluipen zachtjes binnen, die fluisteren vaak gedurende de dag naar je. Je hebt de gedachtes zelf niet meteen door, maar je voelt je wél down en onzeker.

Zelfvertrouwen opbouwen is net als het trainen van een spier. In dit geval trainde ik dus mijn geest! En ja, eerst voelden de woorden leeg en awkward, maar hoe vaker ik ze ging zien én zeggen, des te meer ik de waarde ging VOELEN. Ik ging ze zelfs GELOVEN!

En dat voelt masterlijk! Alsof er een nieuwe wereld open gaat. Je begint jouw werkelijke waarde te ontdekken, waardoor je liever en zachter wordt voor jezelf. Je gunt jezelf meer en beter.

Dus WHY WAIT?

Wat wil jij over jezelf gaan geloven?

Wil jij graag meer zelfvertrouwen ervaren, maar lukt het niet om  je onzekerheid onder controle te krijgen? Stuur mij een pb, dan plannen we een gratis inspiratie gesprek waarin ik jou op weg help!

Liefs, Paola Milena ♡

Om zelfvertrouwen te voelen is het belangrijk positief over jezelf te denken!

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *